Monday, June 18, 2012

Tyra på sin første utflukt

Tiden går så fort med liten valp i huset. Tyra vokser, litt for fort synes jeg. Da hun kom hit veide hun 5,1 kg, nå er hun allerede 7,9 kg. Stor jente :)

Verden er fremdeles stor, men vi utforsker stadig mer og mer av den. Vi er i parker og på parkeringsplasser. Skramlende handlevogner er skumle greier, og fremmede som vil kose og klappe er heller ikke det koseligste Tyra vet om. Men hun sjarmerer jo alle likevel. En dame slo seg sikkert da hun bokstavelig talt falt på kne for å hilse på Tyra. Andre hunder er hun også blitt tryggere på, og inviterer gjerne til lek, og da er hun plutselig ikke så forsiktig lengere.

På hundebutikken fikk hun gratis godis, og vann. Og vi dro selvsagt derfra med en flott sele vi egentlig ikke skulle kjøpe, vi skulle bare ha et griseøre for å gnage på. Men selen er fin den, og grei å bruke på miljøtrening, da hun har vist tendenser til å rygge og vri seg ut av båndet når handlevognene skramler som værst.

Når vi er på handletur, tar vi gjerne turen innom Ringve Botaniske Hage, et flott sted for både to og firbente. Og mye å se på for en liten Tyra.







 Andedammen var interessant, med nusselige andunger :) Men Tyra brydde seg ikke særlig om dem, hun er da tross alt ingen fuglehund!
Da hun falt uti dammen da hun skulle drikke avgjorde pappa at ekspedisjonen var avsluttet!

Han mente det var på tide å gå en tur ....



.....vel, pappa går tur og Tyra biter i buksebena....








Å gå i bånd er greit, men det er ikke alltid vi er enig om retningen.....


..... alle var enige om at det var en fin tur!


2 comments: